Na parkirišču sta bila dogovorjena za kupčijo

Foto: Profimedia
Ste videli?
Oglej si celoten članek

Kranjski policisti so sinoči obravnavali prijavo poskusa ropa. 

Moški, ki je poskus ropa prijavil, se je z neznancem dogovoril za nakup kamere. Zato sta se včeraj okoli 20.ure srečala na parkirišču trgovskega centra na Primskovem.

Do njega sta pristopila moški in ženska in ga pozvala sta ga, naj pokaže denar za nakup kamere – gre za manjši znesek. Eden od njiju ga je v tem času poskušal  oropati. Prijavitelj je začel vpiti, storilca pa sta s kraja pobegnila.

Moški storilec je star okoli 35 let, visok okoli 180 centimetrov, oblečen je bil v temno jakno, obraz pa je imel zakrit s šalom. Ženska storilka je stara okoli 30 let, visoka je okoli 165 centimetrov, oblečena pa je bila v kavbojke in roza ali rdečo majico. Uporabljala sta vozilo Alfa Romeo.

Kdor  je kaj videl, naj podatke prosimo sporoči na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.