Na pot se ne odpravljajte pred večerom

Foto: bralka Gneča na severni ljubljanski obvoznici Foto: bralka Gneča na severni ljubljanski obvoznici Foto: bralka Severna ljubljanska obvoznica Foto: bralka Severna ljubljanska obvoznica
Zaradi prometne konice in povečanega promet proti Obali je danes pričakovati večje zastoje.
Oglej si celoten članek

Zaradi podaljšanega konca tedna na račun praznika telovo v Avstriji in Nemčiji so že včeraj nastajali zastoji na slovenskih cestah, ki vodijo proti morju. Najbolj na udaru je bil ljubljanski obroč. Na prometno-informacijskem centru podobno pričakujejo tudi danes. Povečan promet bo iz notranjosti države proti Primorski in Obali ter naprej proti mejnima prehodoma Sečovlje in Dragonja.

Na pot proti Obali raje po 18. uri

"Voznikom priporočamo, da se na to pot odpravijo šele po 18. uri. Podobno gnečo pričakujemo tudi jutri v dopoldanskem času," so izpostavili na prometno-informacijskem centru. Zaradi urejanja novih cestnih navezav pa je gnečo pričakovati tudi v okolici predora Markovec, ki je bo danes odprt za promet.

Gneče in zastoji (ob 17.30):

- na primorski hitri cesti pred Semedelo proti Izoli (do 500m);

Na štajerski avtocesti:

 - med razcepom Zadobrova in Sneberjem v smeri Maribora je zaprt vozni pas zaradi prometne nesreče, nastal je zastoj (2 - 2,5km, potovalni čas se podaljša za 15 - 20 minut); 

- pred priključkom Šentjakob je oviran promet v smeri Maribora zaradi kosov pnevmatike na vozišču.

Foto: bralka Gneča na severni ljubljanski obvoznici

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.