Slovenija
16 ogledov

Na pot se ne odpravljajte pred večerom

Cesta
1/4
PIC
Zaradi prometne konice in povečanega promet proti Obali je danes pričakovati večje zastoje.

Zaradi podaljšanega konca tedna na račun praznika telovo v Avstriji in Nemčiji so že včeraj nastajali zastoji na slovenskih cestah, ki vodijo proti morju. Najbolj na udaru je bil ljubljanski obroč. Na prometno-informacijskem centru podobno pričakujejo tudi danes. Povečan promet bo iz notranjosti države proti Primorski in Obali ter naprej proti mejnima prehodoma Sečovlje in Dragonja.

Na pot proti Obali raje po 18. uri

"Voznikom priporočamo, da se na to pot odpravijo šele po 18. uri. Podobno gnečo pričakujemo tudi jutri v dopoldanskem času," so izpostavili na prometno-informacijskem centru. Zaradi urejanja novih cestnih navezav pa je gnečo pričakovati tudi v okolici predora Markovec, ki je bo danes odprt za promet.

Gneče in zastoji (ob 17.30):

- na primorski hitri cesti pred Semedelo proti Izoli (do 500m);

Na štajerski avtocesti:

 - med razcepom Zadobrova in Sneberjem v smeri Maribora je zaprt vozni pas zaradi prometne nesreče, nastal je zastoj (2 - 2,5km, potovalni čas se podaljša za 15 - 20 minut); 

- pred priključkom Šentjakob je oviran promet v smeri Maribora zaradi kosov pnevmatike na vozišču.

Gneča na severni ljubljanski obvoznici | Avtor: bralka bralka

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.