Na prehodu za pešce zbil pešca in odpeljal

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Po trčenju je voznik odpeljal proti avtocesti.
Oglej si celoten članek

V sredo okoli 18.30 se je na Litijski cesti v Ljubljani, v bližini hišne št. 143, zgodila prometna nesreča. V njej sta bila udeležena pešec in neznani voznik osebnega vozila Peugeot 208, kovinsko sive barve, znanih registrskih oznak. 

Neznani voznik je pri zavijanju desno iz Ceste v Kostanj na Litijsko cesto izsilil prednost pešcu na prehodu za pešce in trčil vanj. Pešec je pravilno pri zeleni luči prečkal vozišče. Po trčenju je voznik odpeljal naprej proti avtocesti. V nesreči si je pešec zlomil roko. 

Policija zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosi priče dogodka in ostale, ki bi imeli kakršnekoli koristne informacije o nesreči ali vozniku, da to sporočijo na Policijsko postajo Ljubljana Moste ali na številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:58 22. Marec 2018.

    Zakaj piše, si je zlomil roko, če pa si je ni sam ampak je bil zlom posledica nesreče.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.