Na Pro Plusu krčijo delovna mesta

Foto: Pro Plus
Foto: Pro Plus
Na Pro Plusu, ki oddaja televizijska programa Pop TV in A kanal ter spletno stran 24ur.com, bodo odpuščali.
Oglej si celoten članek

Po naših informacijah naj bi v prihodnjih tednih brez dela ostalo 25 zaposlenih, tako med novinarji kot v tehnični podpori.

Kot so pojasnili za STA, gre skoraj v celoti za pogodbena sodelovanja, ki ob koncu leta ne bodo podaljšana. Uradno števila sodelavcev, s katerimi bodo prekinili sodelovanje, ne razkrivajo.

Ukinili naj bi tudi nekatera dopisništva, medtem ko naj bi precejšnjo spremembo doživela večerna oddaja 24ur zvečer. Odslej naj bi jo vodili le še voditelji dnevnika 24ur.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:33 28. November 2013.

    naj se ukine kar cela kanalazacija, upam, da Hacinka dobi službo pri Alenki

  • zic
    15:36 28. November 2013.

    zadnji čas, malo se je folk naveličal njihovih napihnjenih senzacij. Pravi balzam za ušesa so poročila na slo1, umirjeno, vse …

  • 14:30 28. November 2013.

    Prejšnjič je menda burja odnesla okoli 100 zaposlenih. Sedaj jih torej gre na prepih še 25. Če bo šlo tako …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.