Slovenija
12 ogledov

Na Pro Plusu krčijo delovna mesta

Pro Plus Pro Plus
Na Pro Plusu, ki oddaja televizijska programa Pop TV in A kanal ter spletno stran 24ur.com, bodo odpuščali.

Po naših informacijah naj bi v prihodnjih tednih brez dela ostalo 25 zaposlenih, tako med novinarji kot v tehnični podpori.

Kot so pojasnili za STA, gre skoraj v celoti za pogodbena sodelovanja, ki ob koncu leta ne bodo podaljšana. Uradno števila sodelavcev, s katerimi bodo prekinili sodelovanje, ne razkrivajo.

Ukinili naj bi tudi nekatera dopisništva, medtem ko naj bi precejšnjo spremembo doživela večerna oddaja 24ur zvečer. Odslej naj bi jo vodili le še voditelji dnevnika 24ur.

Komentarjev 3
  • sivka 17:33 28.november 2013.

    naj se ukine kar cela kanalazacija, upam, da Hacinka dobi službo pri Alenki

  • zic 15:36 28.november 2013.

    zadnji čas, malo se je folk naveličal njihovih napihnjenih senzacij. Pravi balzam za ušesa so poročila na slo1, umirjeno, vse povedano. Pri potv-ju ali pa na Kanalu A, pa ne veš a boš potreboval kakšno napotnico ali pa boš preživu brez.

  • ocean 14:30 28.november 2013.

    Prejšnjič je menda burja odnesla okoli 100 zaposlenih. Sedaj jih torej gre na prepih še 25. Če bo šlo tako naprej, bomo doživeli samo dežurno Pop ekipo za ustvarjanje megle. Torej efekt vašega oddajanja ne bo prav nič slabši , ...prikaži več, kljub drastično zmanjšanju števila zaposlenih... :)