Na prste motoristu

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Primorski policisti očitno v boj zoper neprevidne motoriste in kolesarje. Včeraj nova visoka kazen za motorista v znesku dobrih treh tisočakov.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek smo poročali, da so primorski policisti oglobili neprevidnega in predrznega motorista, in sicer v znesku dobrih 2300 evrov. Ujeli so ga na Črnem Kalu; pri polni črti je prehiteval kolono.

V Luciji so potem v torek kaznovali kolesarja, ki je vozil opit in se pri tem s kolesom prevrnil. Plačati bo moral 990 evrov kazni.

Na prste 19-letniku
Tokrat so policisti včeraj na primorski avtocesti v smeri proti Kopru zapeljali za neregistriranim skuterjem, na katerem sta bila voznik in sopotnik brez čelade.

Za skuterjem so vozili do izvoza Dekani in naprej, ker je 19-letni voznik zapeljal na lokalno cesto in se hotel izogniti postopku s policisti tako, da jim ni takoj ustavil.

To mu ni uspelo, saj so ga prijeli in mu našteli preko 10 kršitev cestnoprometnih predpisov. Za vse so mu izrekli kazen v skupnem znesku 3040 evrov, motorno kolo Aprilia Leonardo pa so mu zasegli, saj policistom ni znal (ali pa želel) pojasniti njegovega izvora.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.