Slovenija
11 ogledov

Na prste motoristu

(Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Primorski policisti očitno v boj zoper neprevidne motoriste in kolesarje. Včeraj nova visoka kazen za motorista v znesku dobrih treh tisočakov.

V ponedeljek smo poročali, da so primorski policisti oglobili neprevidnega in predrznega motorista, in sicer v znesku dobrih 2300 evrov. Ujeli so ga na Črnem Kalu; pri polni črti je prehiteval kolono.

V Luciji so potem v torek kaznovali kolesarja, ki je vozil opit in se pri tem s kolesom prevrnil. Plačati bo moral 990 evrov kazni.

Na prste 19-letniku
Tokrat so policisti včeraj na primorski avtocesti v smeri proti Kopru zapeljali za neregistriranim skuterjem, na katerem sta bila voznik in sopotnik brez čelade.

Za skuterjem so vozili do izvoza Dekani in naprej, ker je 19-letni voznik zapeljal na lokalno cesto in se hotel izogniti postopku s policisti tako, da jim ni takoj ustavil.

To mu ni uspelo, saj so ga prijeli in mu našteli preko 10 kršitev cestnoprometnih predpisov. Za vse so mu izrekli kazen v skupnem znesku 3040 evrov, motorno kolo Aprilia Leonardo pa so mu zasegli, saj policistom ni znal (ali pa želel) pojasniti njegovega izvora.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.