Na Ptuju najstnik sreljal na mimoidoče

Foto: PP Postojna
Foto: PP Postojna
15-letni fant je na Rimski ploščadi na Ptuju včerajz zračno puško streljal na mimoidoče in jih nekaj tudi zadel.
Oglej si celoten članek

Ptujskim policistom so se do zdaj javili štirje mimoidoči, ki jih je 15-letni fant z zračno puško zadel. K sreči niso utrpeli hujših poškodb, so se pa zelo prestrašili. Ker gre za dejanje, ki bi lahko imelo zelo hude posledice za ljudi, policisti preiskujejo kaznivo dejanje Povzročitev splošne nevarnosti.

Ptujski policisti sumijo, da bi lahko bilo oškodovancev še več, zato pozivajo vse ljudi, ki so bili morebiti žrtev tega kaznivega dejanja ali morda o dejanju karkoli vedo, da se javijo na Policijski Postaji Ptuj ali policiste pokličejo na telefonsko številko 02/780-91-00. Pokličejo lahko tudi na interventno številko Policije 113 oz. na anonimni telefon Policije 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:49 1. December 2016.

    To je pa, ko imajo ljudje preveč časa, ker delati nočejo. Država jih pa podpira s socialo. Ko bo pravi …

  • 12:18 1. December 2016.

    Terorizem .........dejanje Povzročitev splošne nevarnosti. Res me zanima epilog te zgodbe ? Kaj vse bodo poročali mediji ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.