Slovenija > Črna kronika
61 ogledov

Na Ptuju najstnik sreljal na mimoidoče

Zračna puška PP Postojna
15-letni fant je na Rimski ploščadi na Ptuju včerajz zračno puško streljal na mimoidoče in jih nekaj tudi zadel.

Ptujskim policistom so se do zdaj javili štirje mimoidoči, ki jih je 15-letni fant z zračno puško zadel. K sreči niso utrpeli hujših poškodb, so se pa zelo prestrašili. Ker gre za dejanje, ki bi lahko imelo zelo hude posledice za ljudi, policisti preiskujejo kaznivo dejanje Povzročitev splošne nevarnosti.

Ptujski policisti sumijo, da bi lahko bilo oškodovancev še več, zato pozivajo vse ljudi, ki so bili morebiti žrtev tega kaznivega dejanja ali morda o dejanju karkoli vedo, da se javijo na Policijski Postaji Ptuj ali policiste pokličejo na telefonsko številko 02/780-91-00. Pokličejo lahko tudi na interventno številko Policije 113 oz. na anonimni telefon Policije 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

 

 
Komentarjev 2
  • McBobo 15:49 01.december 2016.

    To je pa, ko imajo ljudje preveč časa, ker delati nočejo. Država jih pa podpira s socialo. Ko bo pravi kapitalizem in ko bo razlika med delavnim človekom in lenuhom, bo pa drugače.Res, da je ta fant šele 15 ...prikaži več let star, vendar na pravi poti delomrzneža in kriminalca.

  • Avatar Leon
    Leon 12:18 01.december 2016.

    Terorizem .........dejanje Povzročitev splošne nevarnosti. Res me zanima epilog te zgodbe ? Kaj vse bodo poročali mediji ?