Na silvestrovanju bo 20 tisoč ljudi

Foto: Žurnal24 Največ ljudi se pričakuje na ognjemetu nekaj minut pred polnočjo. (Foto: Vlado
Praznovanja. Zadnje dni v letu bo na mariborskih trgih veselo. Mariborčani se bodo zabavali na koncertih.
Oglej si celoten članek

Na silvestrovanju na prostem Milan Razdevšek, direktor Zavoda za turizem Maribor, pričakuje okoli 20 tisoč ljudi. Od danes do petka bo pisani december, kot so poimenovali dogajanje v Mariboru, dosegel vrhunec. ''Na Trgu svobode se bodo tri večere zapored od 19. ure predstavili Vlado Kreslin in Mali bogovi, Maja Keuc & The Soulcrew in Leeloojamais ter MI2 in Abbey's Road,'' pravijo na Zavodu za turizem Maribor.

Sedemurni program
Razdevšek dodaja, da je mariborsko silvestrovanje na prostem že tradicionalno. Program se bo v petek začel ob 22. uri in bo trajal do 5. ure zjutraj. Nastopili bodo Domen Kumer, Boštjan Bračič, Kingston, Maria Masle & Los de Balkan ter Show Band Klobuk.

Zaradi ognjemeta, ki bo trajal okoli 15 minut, bo v petek od 14. ure popolna zapora parkirnih prostorov na Trgu generala Maistra. Od 23.45 do 00.25 pa bo popolna zapora še vseh okoliških ulic blizu tega trga. Letos je omenjeni zavod za decembrsko dogajanje namenil 120 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.