Na šmartinki umrli mladi dekleti

Foto: GBL nesreča Foto: GBL nesreča Foto: GBL NESRECA
Na Šmartinski cesti v Ljubljani se je zjutraj zgodila huda prometna nesreča. Policija išče očividce.
Oglej si celoten članek

Okoli 5. ure zjutraj se je v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve vozili. Po do sedaj zbranih obvestilih in opravljenem ogledu kraja prometne nesreče je znano, da je voznik kombiniranega vozila znamke VW vozil po Šmartinski cesti v smeri Šentjakoba. Kljub rdeči luči naj bi zapeljal v križišče šmartinke in servisne ulice z uvozom iz AC. Takrat pa je z njegove desne strani pripeljal 58-letni voznik tovornega vozila scania in trčil vanj.

Avto je začelo zanašati po vozišču. Iz vozila znamke VW so zato padli vsi trije potniki, 28-letnik in 19- ter 20- letnici. 28- letnik je bil hudo poškodovan, dekleti pa sta zaradi hudih poškodb umrli še na kraju nesreče.

Okoliščine prometne nesreče policisti še preiskujejo. Vse, ki bi kar koli vedeli o okoliščinah prometne nesreče, pozivajo, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.