Slovenija > Črna kronika
98 ogledov

Na šmartinki umrli mladi dekleti

nesreča
1/3
Gasilska brigada Ljubljana
Na Šmartinski cesti v Ljubljani se je zjutraj zgodila huda prometna nesreča. Policija išče očividce.

Okoli 5. ure zjutraj se je v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve vozili. Po do sedaj zbranih obvestilih in opravljenem ogledu kraja prometne nesreče je znano, da je voznik kombiniranega vozila znamke VW vozil po Šmartinski cesti v smeri Šentjakoba. Kljub rdeči luči naj bi zapeljal v križišče šmartinke in servisne ulice z uvozom iz AC. Takrat pa je z njegove desne strani pripeljal 58-letni voznik tovornega vozila scania in trčil vanj.

Avto je začelo zanašati po vozišču. Iz vozila znamke VW so zato padli vsi trije potniki, 28-letnik in 19- ter 20- letnici. 28- letnik je bil hudo poškodovan, dekleti pa sta zaradi hudih poškodb umrli še na kraju nesreče.

Okoliščine prometne nesreče policisti še preiskujejo. Vse, ki bi kar koli vedeli o okoliščinah prometne nesreče, pozivajo, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.