Na splet ušle fotografije galaxyja IV

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Na nekem kitajskem forumu so se pojavile fotografije, na katerih naj bi bil samsung galaxy S IV. Fotografije potrjujejo nekatere zadnje govorice o verjetno najnaprednejši napravici ta hip.
Oglej si celoten članek

Če so fotografije avtentične, potrjujejo zadnje navedbe iz dobro obveščenih krogov, da bo imela nova generacija Samsungovega paradnega konja in največjega rivala iphona še večji, kar petpalčni (12,7-centimetrski) zaslon. Za primerjavo, iphone 5 ima štiripalčnega (8,9-centimetrski premer).

V drobovju naj bi tiktakal 1,8-gigaherčni procesor, ki naj bi imel osem jeder. Dodana naj bi bila še 2 GB pomnilnika in grafični procesor, glavna kamera naj bi delala posnetke resolucije 13 megatočk, pravijo dobro poučeni. Operacijski sistem bo najnovejša različica Androida 4.2.1. jelly bean.

Poleg večjega zaslona fotografije ne kažejo na bistvene oblikovne spremembe v primerjavi z dosedanjo tretjo generacijo galaxyja S. A poznavalci svetujejo previdnost in spominjajo, da se je tudi S III pred uradno premiero večkrat pojavljal v ohišju, ki je bilo sila podobno drugi generaciji. Tako je primerek na fotografijah morda namenjen le testiranju, medtem ko bo končna podoba drugačna.

Pred dnevi je v strokovni srenji završala vest, da bo imel novi galaxy patentirano tehnologijo, s katero se bo odzival na položaj uporabnikovih oči. Tako se bodo prikazane spletne strani po zaslonu premikale hkrati s premikanjem oči. To je za New York Times potrdil tudi eden od zaposlenih v Samsungu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.