Slovenija
7 ogledov

Na splet ušle fotografije galaxyja IV

Domnevni samsung IV Twitter
Na nekem kitajskem forumu so se pojavile fotografije, na katerih naj bi bil samsung galaxy S IV. Fotografije potrjujejo nekatere zadnje govorice o verjetno najnaprednejši napravici ta hip.

Če so fotografije avtentične, potrjujejo zadnje navedbe iz dobro obveščenih krogov, da bo imela nova generacija Samsungovega paradnega konja in največjega rivala iphona še večji, kar petpalčni (12,7-centimetrski) zaslon. Za primerjavo, iphone 5 ima štiripalčnega (8,9-centimetrski premer).

V drobovju naj bi tiktakal 1,8-gigaherčni procesor, ki naj bi imel osem jeder. Dodana naj bi bila še 2 GB pomnilnika in grafični procesor, glavna kamera naj bi delala posnetke resolucije 13 megatočk, pravijo dobro poučeni. Operacijski sistem bo najnovejša različica Androida 4.2.1. jelly bean.

Poleg večjega zaslona fotografije ne kažejo na bistvene oblikovne spremembe v primerjavi z dosedanjo tretjo generacijo galaxyja S. A poznavalci svetujejo previdnost in spominjajo, da se je tudi S III pred uradno premiero večkrat pojavljal v ohišju, ki je bilo sila podobno drugi generaciji. Tako je primerek na fotografijah morda namenjen le testiranju, medtem ko bo končna podoba drugačna.

Pred dnevi je v strokovni srenji završala vest, da bo imel novi galaxy patentirano tehnologijo, s katero se bo odzival na položaj uporabnikovih oči. Tako se bodo prikazane spletne strani po zaslonu premikale hkrati s premikanjem oči. To je za New York Times potrdil tudi eden od zaposlenih v Samsungu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.