Na Štajerskem kradli kot srake

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Neznanci so odpeljali motor, kolesa, vodovodni material, zlatnino, denar ...
Oglej si celoten članek

V zadnjih 24 urah se je na Štajerskem zgodilo kar nekaj tatvin in vlomov. Med drugim je izginil motor znamke Tomos APN, letnik 1971/72, oranžne barve, lastnik pa ga ocenjuje na 2.000 evrov. Neznanec ga je odpeljal izpod nadstreška stanovanjske hiše na območju Slovenskih Konjic. 

Odpeljali kolesa 

V Mozirju je neznanec vlomil v leseno lopo in ukradel dve novi gorski kolesi. Prav tako je neznancu zadišalo kolo znamke Scott. Kolo, vredno okoli 300 evrov, je nekdo ukradel iz kleti na Stanetovi ulici v Celju. 

Vlamljali 

Na Vranskem so policisti včeraj obravnavali vlom v novogradnjo stanovanjske hiše. Storilec je ukradel za dobrih 1.700 evrov vodovodnega materiala. 

Prav tako so včeraj neznanci vlomili v stanovanjsko hišo v Mali Pirešici. Vlomili so skozi balkonska vrata, odnesli pa več zlatnine, moško uro in nekaj gotovine. Povzročeno škodo ocenjujejo na 3.000 evrov. 

Včeraj so vlomili tudi v dve kleti stanovanjskega bloka v Slovenj Gradcu. V nobenem primeru ničesar ne pogrešajo. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.