Slovenija > Črna kronika
68 ogledov

Na Štajerskem kradli kot srake

vlom tat vlomilec Shutterstock
Neznanci so odpeljali motor, kolesa, vodovodni material, zlatnino, denar ...

V zadnjih 24 urah se je na Štajerskem zgodilo kar nekaj tatvin in vlomov. Med drugim je izginil motor znamke Tomos APN, letnik 1971/72, oranžne barve, lastnik pa ga ocenjuje na 2.000 evrov. Neznanec ga je odpeljal izpod nadstreška stanovanjske hiše na območju Slovenskih Konjic. 

Odpeljali kolesa 

V Mozirju je neznanec vlomil v leseno lopo in ukradel dve novi gorski kolesi. Prav tako je neznancu zadišalo kolo znamke Scott. Kolo, vredno okoli 300 evrov, je nekdo ukradel iz kleti na Stanetovi ulici v Celju. 

Vlamljali 

Na Vranskem so policisti včeraj obravnavali vlom v novogradnjo stanovanjske hiše. Storilec je ukradel za dobrih 1.700 evrov vodovodnega materiala. 

Prav tako so včeraj neznanci vlomili v stanovanjsko hišo v Mali Pirešici. Vlomili so skozi balkonska vrata, odnesli pa več zlatnine, moško uro in nekaj gotovine. Povzročeno škodo ocenjujejo na 3.000 evrov. 

Včeraj so vlomili tudi v dve kleti stanovanjskega bloka v Slovenj Gradcu. V nobenem primeru ničesar ne pogrešajo. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.