Na umetni travi do novih uspehov

Foto: Žurnal24 V NK Krško so ponosni na novo igrišče, ki ga bodo s predstavitvijo nogometne šol
Nogomet. V Krškem so uredili igrišče z umetno travo, slavnostno odprtje prihodnji torek.
Oglej si celoten članek

“V dveh letih smo projekt izpeljali do konca in upravičili zaupanje partnerjev – Nogometne zveze Slovenije, Fundacije za šport in ministrstva za šolstvo in šport. Od vsega začetka pa smo imeli tudi podporo Občine Krško, ki je zagotovila tretjino denarja,” pravi Marko Šonc, vodja projekta gradnje igrišča z umetno travo.

“Projekt je vreden 500 tisoč evrov, igrišče pa bo pomembno prispevalo k dvigu kakovosti nogometa, ki se v Krškem igra že od leta 1922, na umetni travi pa šele od letos. Na novem igrišču treningi vseh selekcij že potekajo, prirejali pa bomo lahko tudi tekmovanja, saj igrišču za zdaj manjka le tribuna,” pa pravi predsednik Nogometnega kluba (NK) Krško Jože Slivšek.

Igrišče v obsegu 7.560 kvadratnih metrov je zgrajeno po zadnjih standardih in z najnovejšo generacijo umetne trave proizvajalca Fieldturf Tarkett, ki ima največ opremljenih igrišč z umetno travo na svetu. Enako podlago imajo tudi na stadionu v Rusiji, kjer je slovenska reprezentanca odigrala dodatno tekmo kvalifikacij za svetovno prvenstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.