Na vlomilski pohod z otrokom

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Krški policisti so prijeli 37-letnega moškega, ki je ukradel več predmetov iz stanovanjske hiše v okolici Kostanjevice na Krki. Med storitvijo kaznivega dejanja je imel s seboj otroka.
Oglej si celoten članek

Včeraj nekaj pred 13. uro so policisti dobili obvestilo občana, da so v okolici Kostanjevice na Krki neznanci iz kleti stanovanjske hiše odtujili motorne žage in kosilnico in pobegnili s kombiniranim vozilom. Policisti so bili obveščeni tudi o opisu vozila in smeri, v kateri so storilci zbežali. 

Novomeški OKC je obvestil policiste na širšem območju. Šentjernejski policisti so kombinirano vozilo izsledili in ustavili v Velikem Mraševu. Pri tem so 37-letnemu osumljencu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Osumljenec je ukradene predmete odvrgel, a so jih policisti našli. 

Moškega so v preteklosti že obravnavali zaradi premoženjskih kaznivih dejanj. Privedli ga bodo k preiskovalnemu sodniku zaradi kaznivih dejanj velike tatvine in zanemarjanja mladoletne osebe in surovega ravnanja. Med storitvijo kaznivega dejanja je bil namreč z osumljencem tudi otrok.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:51 21. April 2016.

    Ta mali brazilčki bodo dobri managerji. Z učenjem je treba čimprej.

  • 06:35 21. April 2016.

    Treba dete da naući poso ! E moji cigoti in kombinirana vozila ! Policija , zakaj jim niste kombinirano vozilo …

  • 11:57 20. April 2016.

    Nekje se mora naučiti, saj za male tatiče ni šole. Pri nas so fakultete samo za velike lopove.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.