Slovenija > Črna kronika
44 ogledov

Na vlomilski pohod z otrokom

Policijsko vozilo Žurnal24 main
Krški policisti so prijeli 37-letnega moškega, ki je ukradel več predmetov iz stanovanjske hiše v okolici Kostanjevice na Krki. Med storitvijo kaznivega dejanja je imel s seboj otroka.

Včeraj nekaj pred 13. uro so policisti dobili obvestilo občana, da so v okolici Kostanjevice na Krki neznanci iz kleti stanovanjske hiše odtujili motorne žage in kosilnico in pobegnili s kombiniranim vozilom. Policisti so bili obveščeni tudi o opisu vozila in smeri, v kateri so storilci zbežali. 

Novomeški OKC je obvestil policiste na širšem območju. Šentjernejski policisti so kombinirano vozilo izsledili in ustavili v Velikem Mraševu. Pri tem so 37-letnemu osumljencu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Osumljenec je ukradene predmete odvrgel, a so jih policisti našli. 

Moškega so v preteklosti že obravnavali zaradi premoženjskih kaznivih dejanj. Privedli ga bodo k preiskovalnemu sodniku zaradi kaznivih dejanj velike tatvine in zanemarjanja mladoletne osebe in surovega ravnanja. Med storitvijo kaznivega dejanja je bil namreč z osumljencem tudi otrok.

 
Komentarjev 3
  • Ferluci 07:51 21.april 2016.

    Ta mali brazilčki bodo dobri managerji. Z učenjem je treba čimprej.

  • Žurnalček 06:35 21.april 2016.

    Treba dete da naući poso ! E moji cigoti in kombinirana vozila ! Policija , zakaj jim niste kombinirano vozilo odpeljali na tehnični ???

  • Lavdan 11:57 20.april 2016.

    Nekje se mora naučiti, saj za male tatiče ni šole. Pri nas so fakultete samo za velike lopove.