Na zaraščenem travniku gojil konopljo

Policisti so v Breginjskem kotu odkrili velik nasad konoplje.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje Bovec so v ponedeljek, 8. septembra 2014, blizu enega od naselij v Breginjskem kotu oodkrili večji nasad konoplje. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec posadil in gojil nasad rastlin na opuščenem kmetijskem zemljišču – travniku, ki je bil delno zaraščen z grmičevjem.  

Neznanec je do začetka tega meseca vzgojil 59 dobro razvejanih in košatih rastlin, visokih od 1 metra do 2,60 metra. Policisti so omenjene rastline zasegli in poslali v nadaljnjo analizo in o najdbi obvestili tudi preiskovalno sodnico Okrožnega sodišča in pristojno novogoriško Okrožno državno tožilstvo. 

Okoliščine v zvezi z najdbo rastlin bovški policisti še preiskujejo in ko bo analiza potrdila, da gre v navedenem primeru za navedeno prepovedano drogo, bodo v zvezi z omenjeno zadevo na pristojno novogoriški Okrožno državno tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.