Nad Avstrijca z ženskim čevljem in registrsko tablico

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24
Bizaren incident pred lokalom na slovenski obali.
Oglej si celoten članek

V petek je v Kopru prišlo do nenavadnega incidenta, so sporočili tamkajšnji policisti. Zvečer, ob 19. uri, je 34-letni domačin na pločniku pred enim od lokalov v Kopru z registrsko tablico, ki jo je pred tem snel s prednjega dela svojega avtomobila, brez razloga po glavi udaril 60-letnega Avstrijca. 

A moški se pri tem še ni ustavil. Ženski je snel čevelj s peto in Avstrijca še enkrat udaril po glavi. Po tem je z vozila snel še zadnjo registrsko tablico in se odpeljal s kraja.

Kot so pojasnili koprski policisti, je bil državljan Avstrije lažje poškodovan. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v Splošno bolnišnico Izola, kjer so mu rano oskrbeli in ga odpustili v domačo oskrbo. Zoper 34-letnika bodo policisti napisali kazensko ovadbo, ker je bila v času dogodka z osumljenim tudi njegova 4-letna hčerka, pa bodo policisti napisali tudi poročilo na Center za socialno delo.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:21 27. Junij 2022.

    S čigave noge pa je snel tisti ženski čevelj z visoko peto? A s svoje? A je to potem eden …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.