Slovenija > Črna kronika
6850 ogledov

Nad Avstrijca z ženskim čevljem in registrsko tablico

Novice: Nad Avstrijca z ženskim čevljem in registrsko tablico - Palme Koper Žurnal24
Bizaren incident pred lokalom na slovenski obali.

V petek je v Kopru prišlo do nenavadnega incidenta, so sporočili tamkajšnji policisti. Zvečer, ob 19. uri, je 34-letni domačin na pločniku pred enim od lokalov v Kopru z registrsko tablico, ki jo je pred tem snel s prednjega dela svojega avtomobila, brez razloga po glavi udaril 60-letnega Avstrijca. 

A moški se pri tem še ni ustavil. Ženski je snel čevelj s peto in Avstrijca še enkrat udaril po glavi. Po tem je z vozila snel še zadnjo registrsko tablico in se odpeljal s kraja.

Kot so pojasnili koprski policisti, je bil državljan Avstrije lažje poškodovan. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v Splošno bolnišnico Izola, kjer so mu rano oskrbeli in ga odpustili v domačo oskrbo. Zoper 34-letnika bodo policisti napisali kazensko ovadbo, ker je bila v času dogodka z osumljenim tudi njegova 4-letna hčerka, pa bodo policisti napisali tudi poročilo na Center za socialno delo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • tomi67 12:21 27.junij 2022.

    S čigave noge pa je snel tisti ženski čevelj z visoko peto? A s svoje? A je to potem eden od tistih svobodnjakov, ki so naekrat tako priljubljeni, ki si ne dovoljujejo omejevati svobode in se lahko naokoli potikajo v ...prikaži več ženskih čevljih in z njimi tolčejo po mimoidočih?