Nad dolgčas s košarko

Foto: Miha Horvat
Foto: Miha Horvat
Nočna trojka. Letos bodo dogajanje obogatili z nogometom.
Oglej si celoten članek

Športno društvo Gibaj poleti spet pripravlja Nočno trojko, niz treh turnirjev v ulični košarki, ki se jim bo letos pridružil mali nogomet.

Turnirji pod reflektorji

"V Radovljici se v preteklosti poleti ni nič dogajalo," razloge za organizacijo pojasnjuje Nejc Petrovič in dodaja, da so društvo ustanovili prav z namenom, da bi razgibali ponudbo in med mladimi krepili interes za športne dejavnosti. "Turnirji so posebnost na Gorenjskem, ker se vse tekme igrajo zvečer pod reflektorji. Od tod tudi ime Nočna trojka," pravi Petrovič in razkriva, da bo celotna organizacija stala 4.500 evrov.

Lani 16 košarkarskih ekip

Lanski začetki so naleteli na odličen odziv. "Prijavilo se je 16 košarkarskih ekip. Letos jih pričakujemo še več in vsaj deset nogometnih," pravi, sicer pa načrtuje, da bi naboru turnirjev vsako leto dodali nov šport. Na zadnjem od treh letošnjih bodo denimo ponudili tenis in odbojko na mivki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.