Nad enega več njih – pojasnilo sledi

Foto: Žurnal24 Nad traktorista sprva dva policista, nato prispele okrepitve. Tekla je tudi kri.
Novomeški policisti včeraj polne roke dela z opitim traktoristom; uporabili so tudi silo. Uradno pojasnilo dogodka v ponedeljek. Vozil opit, brez luči, s poškodovanim vozilom.
Oglej si celoten članek

Alenka Drenik z novomeške policije nam je dan po dogodku pred Osnovno šolo Vavta vas, ko sta bila dva policista primorana uporabiti silo nad opitim traktoristom povedala, da bo uradno pojasnilo s strani policije znano v ponedeljek.

Za zdaj je znano le, da bodo zoper opitega traktorista, ki so ga zaradi sumov zastrupitve z alkoholom zadržali v novomeški bolnišnici, policisti vložili obdožilni predlog zaradi vožnje v opitem stanju.

"Poleg tega voznik ni imel prižganih luči na traktorju, vozilo pa je bilo tudi poškodovano," je za Žurnal24 povedala Drenikova in dodala, da lahko sledi še globa zaradi tovrstnih kršitev cestnih predpisov.

Na vprašanje, zakaj se je – po besedah očividcev – na kraju incidenta zbralo kar sedem policijskih vozil, je Drenikova sprva povedala, da so se na poziv k okrepitvi odzvali pač najbližji policisti, še enkrat pa poudarila, da bo uradno pojasnilo znano v ponedeljek.

Na vprašanje, če je traktorist zaradi sumov zastrupitve z alkoholom še vedno na zdravljenju v novomeški bolnišnici, s strani slednje še nismo prejeli odgovora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.