Slovenija
29 ogledov

Nad enega več njih – pojasnilo sledi

Nad traktorista sprva dva policista, nato prispele okrepitve. Tekla je tudi kri. Žurnal24 main
Novomeški policisti včeraj polne roke dela z opitim traktoristom; uporabili so tudi silo. Uradno pojasnilo dogodka v ponedeljek. Vozil opit, brez luči, s poškodovanim vozilom.

Alenka Drenik z novomeške policije nam je dan po dogodku pred Osnovno šolo Vavta vas, ko sta bila dva policista primorana uporabiti silo nad opitim traktoristom povedala, da bo uradno pojasnilo s strani policije znano v ponedeljek.

Za zdaj je znano le, da bodo zoper opitega traktorista, ki so ga zaradi sumov zastrupitve z alkoholom zadržali v novomeški bolnišnici, policisti vložili obdožilni predlog zaradi vožnje v opitem stanju.

"Poleg tega voznik ni imel prižganih luči na traktorju, vozilo pa je bilo tudi poškodovano," je za Žurnal24 povedala Drenikova in dodala, da lahko sledi še globa zaradi tovrstnih kršitev cestnih predpisov.

Na vprašanje, zakaj se je – po besedah očividcev – na kraju incidenta zbralo kar sedem policijskih vozil, je Drenikova sprva povedala, da so se na poziv k okrepitvi odzvali pač najbližji policisti, še enkrat pa poudarila, da bo uradno pojasnilo znano v ponedeljek.

Na vprašanje, če je traktorist zaradi sumov zastrupitve z alkoholom še vedno na zdravljenju v novomeški bolnišnici, s strani slednje še nismo prejeli odgovora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.