Nad Graško Goro strmoglavilo letalo

Foto: Gasilska enota Slovenj Gradec
Foto: Gasilska enota Slovenj Gradec
Policija je potrdila, da je strmoglavilo manjše letalo, gasilci posredujejo. Pilot je na kraju nesreče umrl.
Oglej si celoten članek

Republiška uprava za zaščito in reševanje sporoča, da je občan opazil strmoglavljenje manjšega letala nad Graško Goro. Sporočilo so na številko 112 dobili okoli 7.30.

Gasilska Enota Slovenj Gradec pa je na svoji FB strani objavila zapis: "Posredujemo na letalski nesreči"

Na PU Celje so potrdili, da je okoli 7.30 na Graški Gori pri Slovenj Gradcu strmoglavilo manjše letalo. "Po prvih podatkih gre za nemško enosedežno motorno jadralno letalo. Pilot  je na kraju nesreče umrl."

Ogled kraja nesreče bodo v sodelovanju z letalskim inšpektorjem opravili kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Celje. 

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:28 4. Maj 2016.

    Vreme je bilo čisto ok, opitno je nekaj drugega bilo narobe. Pilot je namreč bil zelo izkušen.

  • 09:07 4. Maj 2016.

    ob takšnem vremenu, moraš biti oreng ubrisan da letiš med gorovjem.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.