Nad Slovenijo nevihte, tudi toča in veter

Foto: Shutterstock Slovenija 16.05.12, strela, nevihta, neurje, foto: shutterstock
Ponoči bo spremenljivo z nevihtami, še bodo možna neurja, napovedujejo na Agenciji RS za okolje (Arso).
Oglej si celoten članek

V nedeljo bo po njihovih navedbah spremenljivo do pretežno oblačno s pogostimi padavinami, nevihtami in tudi nalivi nad vso državo. Opozarjajo, da bodo ob nevihtah možna krajevna neurja z nalivi, sunki vetra in točo.

Nevihte bodo proti jutru pogostejše predvsem v jugozahodni in južni Sloveniji. Jutranje temperature bodo od 15 do 21 stopinj Celzija.

V nedeljo bo spremenljivo do pretežno oblačno s pogostimi plohami in nevihtami, možni bodo tudi močnejši nalivi. Najvišje temperature bodo od 19 do 26 stopinj Celzija.

Arso

V ponedeljek jasno, oblačno

V ponedeljek bo na zahodu delno jasno, drugod spremenljivo oblačno, predvsem popoldne bodo še plohe in nevihte. V torek in sredo bo večinoma sončno, popoldne lahko v hribovitem svetu nastane kakšna ploha ali nevihta.

Slovenija Na Primorskem: ubila ga je strela

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.