Nad železniškim predorom našli moško truplo

Foto: Andrej Leban Fotografija je simbolična.
Foto: Andrej Leban Fotografija je simbolična.
Truplo so našli tik ob državni meji na območju Nove Gorice.
Oglej si celoten članek

Policija je bila ob 7.33 obveščena o najdbi trupla neznanega moškega. Truplo so našli nad železniškim predorom tik ob državni meji na območju Nove Gorice na Streliški ulici. Poleg pokojnega se je nahajalo tudi kolo znamke Nakamura. 

Policisti in kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Nova Gorica so kraj dogodka zavarovali in izvedli prve nujne preiskovalne ukrepe. Kraj sta si ogledali tudi preiskovalna sodnica Okrožnega sodišča in okrožna državna tožilka v Novi Gorici. Preiskovalna sodnica je odredila sodno obdukcijo, ki jo bodo opravili na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani. 

Identiteta pokojnega še ni bila ugotovljena. O najdbi trupla so policisti obvestili tudi italijanske varnostne organe, ki pri preiskavi sodelujejo s slovensko policijo. 

Druge podrobnosti v tem trenutku še niso znane oziroma jih policija zaradi interesa preiskave v tem trenutku ne more posredovati. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.