Slovenija > Črna kronika
1634 ogledov

Nad železniškim predorom našli moško truplo

Novice: Policija preiskava policijski trak Andrej Leban Fotografija je simbolična.
Truplo so našli tik ob državni meji na območju Nove Gorice.

Policija je bila ob 7.33 obveščena o najdbi trupla neznanega moškega. Truplo so našli nad železniškim predorom tik ob državni meji na območju Nove Gorice na Streliški ulici. Poleg pokojnega se je nahajalo tudi kolo znamke Nakamura. 

Policisti in kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Nova Gorica so kraj dogodka zavarovali in izvedli prve nujne preiskovalne ukrepe. Kraj sta si ogledali tudi preiskovalna sodnica Okrožnega sodišča in okrožna državna tožilka v Novi Gorici. Preiskovalna sodnica je odredila sodno obdukcijo, ki jo bodo opravili na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani. 

Identiteta pokojnega še ni bila ugotovljena. O najdbi trupla so policisti obvestili tudi italijanske varnostne organe, ki pri preiskavi sodelujejo s slovensko policijo. 

Druge podrobnosti v tem trenutku še niso znane oziroma jih policija zaradi interesa preiskave v tem trenutku ne more posredovati. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.