"Nadaljevanje stavke kljub pritiskom"

Foto: Žurnal24
Stavko bomo "kljub velikim pritiskom, s strani delodajalca in nekaterih interesnih skupin, izvajali do preklica," danes, kot pravijo zaradi nekaterih netočnih informacij, znova pozivajo v PSS.
Oglej si celoten članek

Po njihovih besedah je edini pogoj za prenehanje stavke zaposlenih v policiji in na ministrstvu za notranje zadeve (MNZ), ki ga postavljajo, vzpostavitev dialoga oziroma začetek izpolnjevanja stavkovnih zahtev s strani vlade.

Znano je, da so predstavniki vlade in 21 sindikatov javnega sektorja v torek zvečer podpisali sporazum o zamrznitvi stavke. A ker Policijski sindikat Slovenije (PSS) ni del Posedijeve pogajalske skupine, vlada pa se z njimi v času stavke ni pogovarjala, niso zamrznili stavke.

Na nekatere navedbe v javnosti, češ da so policisti zaradi različnih informacij "zmedeni", odgovarjajo, da stavka zaposlenih v policiji in na MNZ poteka v enakem obsegu kot prvih devet dni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.