Nadomestila vrnila tudi NLB

Foto: Žurnal24 Stranke lahko v vseh poslovalnicah NLB dobijo tudi podroben izpis vrnjenih nadom
Največja slovenska banka je vrnila nadomestila za dvige gotovine na bankomatih drugih bank v Sloveniji. Nadomestila z obrestni vred je NLB nakazala na osebni račun strank.
Oglej si celoten članek

"NLB  je strankam vrnila zneske plačanih nadomestil in pripadajočih zamudnih obresti za dvige gotovine na bankomatih drugih bank v Sloveniji, ki so bili opravljeni s kartico BA Maestro v času med 20. februarjem 2006 in 30. aprilom 2007," so zapisali v sporočilu za javnost.

Poudarimo, da bo NLB skupaj vrnila 2,6 milijona evrov, povprečni znesek vračila nadomestila skupaj s pripadajočimi obrestmi pa znaša 5,52 evra. V konkretnem primeru je stranka prejela 7,59 evra plačanih nadomestil.

Foto: Žurnal24 Denar z obrestmi na osebni račun
Stranke NLB so znesek nadomestil in znesek zamudnih obresti dobile nakazan na svoj osebni račun, zato obisk poslovalnice z njihove strani v ta namen ni potreben.

"Zneska vseh vrnjenih nadomestil in plačanih zamudnih obresti bosta razvidna na izpisku osebnega računa za mesec november 2010, ki ga bodo stranke prejele v začetku decembra 2010,"
še dodajajo pri NLB.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.