Slovenija
17 ogledov

Nadomestila vrnila tudi NLB

Stranke lahko v vseh poslovalnicah NLB dobijo tudi podroben izpis vrnjenih nadom Žurnal24 main
Največja slovenska banka je vrnila nadomestila za dvige gotovine na bankomatih drugih bank v Sloveniji. Nadomestila z obrestni vred je NLB nakazala na osebni račun strank.

"NLB  je strankam vrnila zneske plačanih nadomestil in pripadajočih zamudnih obresti za dvige gotovine na bankomatih drugih bank v Sloveniji, ki so bili opravljeni s kartico BA Maestro v času med 20. februarjem 2006 in 30. aprilom 2007," so zapisali v sporočilu za javnost.

Poudarimo, da bo NLB skupaj vrnila 2,6 milijona evrov, povprečni znesek vračila nadomestila skupaj s pripadajočimi obrestmi pa znaša 5,52 evra. V konkretnem primeru je stranka prejela 7,59 evra plačanih nadomestil.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Denar z obrestmi na osebni račun
Stranke NLB so znesek nadomestil in znesek zamudnih obresti dobile nakazan na svoj osebni račun, zato obisk poslovalnice z njihove strani v ta namen ni potreben.

"Zneska vseh vrnjenih nadomestil in plačanih zamudnih obresti bosta razvidna na izpisku osebnega računa za mesec november 2010, ki ga bodo stranke prejele v začetku decembra 2010,"
še dodajajo pri NLB.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.