Nag ukradel gasilsko vozilo in ubil pešca

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V ameriškem mestu Port Royal se je v soboto zvečer dogajala prava drama. Nag moški je ukradel gasilsko vozilo, se zaletel v več vozil in na koncu do smrti zbil pešca.
Oglej si celoten članek

Vse skupaj se je začelo v v eni izmed stanovanjskih sosesk v mestu Port Royal v ameriški zvezni državi Južna Karolina, kamor so zaradi klica v sili prišli posredovati gasilci. Ko so slednji vozilo zapustili, je za volan gasilskega vozila skočil nag 22-letni moški in se odpeljal.

Med begom je ta trčil v več vozil, na ulici Ribaut pa je med manevriranjem zbil tudi 28-letnega Justina, ki je zaradi hudih poškodb umrl na kraju dogodka. Moški se kljub temu ni oziral na opozorila policistov, poročajo ameriški spletni portali.

Ustavilo ga je šele drevo ob cesti, v katerega je trčil z gasilskim vozilom. Zaradi zverižene pločevine je ostal ujet v vozilu in tudi potem, ko so ga policisti in reševalci uspeli izvleči iz vozila, se moški ni ustavil. Nad reševalce in policiste se je tako znesel, da se morajo ti zaradi poškodb zdraviti v tamkajšnji bolnišnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.