Slovenija > Črna kronika
34 ogledov

Nag ukradel gasilsko vozilo in ubil pešca

gasilsko vozilo Shutterstock
V ameriškem mestu Port Royal se je v soboto zvečer dogajala prava drama. Nag moški je ukradel gasilsko vozilo, se zaletel v več vozil in na koncu do smrti zbil pešca.

Vse skupaj se je začelo v v eni izmed stanovanjskih sosesk v mestu Port Royal v ameriški zvezni državi Južna Karolina, kamor so zaradi klica v sili prišli posredovati gasilci. Ko so slednji vozilo zapustili, je za volan gasilskega vozila skočil nag 22-letni moški in se odpeljal.

Med begom je ta trčil v več vozil, na ulici Ribaut pa je med manevriranjem zbil tudi 28-letnega Justina, ki je zaradi hudih poškodb umrl na kraju dogodka. Moški se kljub temu ni oziral na opozorila policistov, poročajo ameriški spletni portali.

Ustavilo ga je šele drevo ob cesti, v katerega je trčil z gasilskim vozilom. Zaradi zverižene pločevine je ostal ujet v vozilu in tudi potem, ko so ga policisti in reševalci uspeli izvleči iz vozila, se moški ni ustavil. Nad reševalce in policiste se je tako znesel, da se morajo ti zaradi poškodb zdraviti v tamkajšnji bolnišnici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.