Naj Celjan je Ljubljančan

Foto: Žurnal24 Naj Celjana so letos izbrali s pomočjo glasovnic, ki so jih prejela vsa gospodin
V konkurenci desetih finalistov so Celjani izbrali Rada Pezdirja.
Oglej si celoten članek

Medijska hiša Novice je včeraj razglasila letošnjega naj Celjana. To je ekonomist Rado Pezdir, ki sicer živi v Ljubljani in se v Celje vozi. Predava namreč na mednarodni fakulteti za družbene in poslovne študije, ljudem pa se je zapisal v spomin kot človek, ki je dobil boj najprej z elektrodistributerji in nato še z bankirji.

“Ni pomembno, da človek v Celju živi, pomembno je, kaj je za Celje in ljudi dobrega naredil,” akcijo opiše odgovorni urednik časopisa Celjan Nejc Miheljak.

Zmaga v hudi konkurenci
“Upam, da bo zdaj, ko sem osvojil ta naziv, na fakulteto prišlo še več študentov, ki jih bom izobrazil v prvovrstne ekonomiste,” pa je ob razglasitvi dejal Pezdir, ki je zmagal v hudi konkurenci desetih finalistov. V igri za ta laskavi naslov so bili še Jože Avžner, Hugo Bosio, Barbara Fidel, Rolanda Fugger Germadnik, Rok Metličar, Lila Prap, Janja Romih, Stanko Stepišnik in Anton Šepetavc.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.