Slovenija
43 ogledov

Naj Celjan je Ljubljančan

Naj Celjana so letos izbrali s pomočjo glasovnic, ki so jih prejela vsa gospodin Žurnal24 main
V konkurenci desetih finalistov so Celjani izbrali Rada Pezdirja.

Medijska hiša Novice je včeraj razglasila letošnjega naj Celjana. To je ekonomist Rado Pezdir, ki sicer živi v Ljubljani in se v Celje vozi. Predava namreč na mednarodni fakulteti za družbene in poslovne študije, ljudem pa se je zapisal v spomin kot človek, ki je dobil boj najprej z elektrodistributerji in nato še z bankirji.

“Ni pomembno, da človek v Celju živi, pomembno je, kaj je za Celje in ljudi dobrega naredil,” akcijo opiše odgovorni urednik časopisa Celjan Nejc Miheljak.

Zmaga v hudi konkurenci
“Upam, da bo zdaj, ko sem osvojil ta naziv, na fakulteto prišlo še več študentov, ki jih bom izobrazil v prvovrstne ekonomiste,” pa je ob razglasitvi dejal Pezdir, ki je zmagal v hudi konkurenci desetih finalistov. V igri za ta laskavi naslov so bili še Jože Avžner, Hugo Bosio, Barbara Fidel, Rolanda Fugger Germadnik, Rok Metličar, Lila Prap, Janja Romih, Stanko Stepišnik in Anton Šepetavc.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.