Najbolj "idiotsko" parkiranje

Foto: Žurnal24
V uredništvo smo prejeli fotografijo avtomobila, ki na parkirišču zaseda dve parkirni mesti. Že so se našli oboževalci, ki so pripravljeni vozniku podelili nagrado za najbolj idiotsko parkiranje na svetu.
Oglej si celoten članek

"Spoštovani! Prejeli ste nagrado ste 1. nagrado za najbolj idiotsko parkiranje na svetu! Za prevzem nagrade pokličite 113 ali mestno redarsko službo. Vaši oboževalci," se glasi sporočilo na vetrobranskem steklu "parkirnega strokovnjaka".

"Če tako porivate kot parkirate, predvidevamo, da ga nikoli ne spravite not,"
so še dodali "oboževalci".

Fotografiji neverjetnega parkiranja si oglejte TUKAJ.


Predpisana kazen 40 evrov
"Tretji odstavek 52. člena ZVCP govori, da če so parkirna mesta označena s predpisanimi označbami na vozišču ali drugih prometnih površinah, je dovoljena ustavitev le v skladu s temi označbami. Predpisana globa za tovrstni prekršek je 40 evrov,“ nam zatrdi Maja Adlešič, tiskovna predstavnica PU Ljubljana.

Na mestnem redarstvu so nam pojasnili, da po odloku MOL ni predpisane posebne kazni za tovrstno parkiranje. “V tem primeru vozila ne bi odstranili s pajkom, saj ne ogroža udeležencev v prometu, po vsej verjetnosti pa bi ga olisičili,“ nam pove Jakob Juha, operativni vodja mestnega redarstva, in doda, da bi lastnik avtomobila za storitev odstranitve lisic plačal 50 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.