Najbolj zaželen renault clio

Foto: Žurnal24 (Foto: arhiv Zurnal24)
Slovenci smo postavili nov rekord: avgusta smo registrirali 4573 novih osebnih in lahkih gospodarskih vozil. Povečala se je prodaja novih osebnih vozil.
Oglej si celoten članek

Avgusta je bilo prvič registriranih 4215 osebnih vozil, v enakem času lani pa 3883. Število prvič registriranih lahkih gospodarskih vozil se je s 368 v lanskem avgustu letos zmanjšalo na 358. Pri tem se je povečala prodaja novih osebnih vozil, medtem ko je število prodanih lahkih gospodarskih vozil upadlo.

Renault clio najbolj zaželen
Prodanih je bilo največ avtomobilov majhnega in srednjega spodnjega razreda. Med posameznimi znamkami je bilo letošnji osmi mesec prodanih največ renault cliev, in sicer 241. Sledijo volkswagen polo in golf ter opel corsa.

Med blagovnimi znamkami je avgusta na prvem mestu Renault, ki je s 518 prodanimi avtomobili zavzel 12,29-odstotni tržni delež. Sledijo Volkswagen (10,30 odstotka), Opel (10,20 odstotka) in Fiat (8,23 odstotka).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.