Najdražja kar 35 evrov

Foto: Žurnal24 Za plaže z vstopnino, ki ne spadajo med elitne, mora družina z dvema otrokoma od
Plaže. Na večino vstop brezplačen. Na mondenih malo zunanjih gostov.
Oglej si celoten članek

Najdražja izmed plaž na Obali je Meduza Exclusive, plaža hotelov LifeClass v središču Portoroža, ki jo v Istrabenz Turizmu oglašujejo kot “najekskluzivnejšo plažo na Jadranu”. V paviljonih si lahko gosti privoščijo tudi masažo. Mondena je tudi cena, ki za zunanje goste znaša kar 35 evrov, a teh je, kot priznavajo v družbi, bolj malo. Drago zunanjim gostom zaračunajo tudi za vstop na plažo Grand hotela Bernardin, in sicer 15 evrov.

Obnovljene plaže
Pridobitve. V piranski občini je med pomembnejšimi novostmi obnovljena osrednja portoroška plaža, za katero je, tako kot za ureditev plaže na rtu Seča, poskrbela občina. V Skupini Bernardin so letos obnovili plažo v Simonovem zalivu.

Plačaš za senco in ležalnik
Brezplačna, a po letošnji obnovi prav tako prijetna je centralna portoroška plaža, kjer pa zaračunajo senčnike in ležalnike, in sicer po 4,2 oziroma šest evrov v posebnih separejih. Brezplačne so tudi piranska, koprska, izolska in ankaranska plaža. Brez plačila se lahko kopate v Fiesi, na rtu Seča in na Debelem rtiču. V Žusterni je plačljiv le bazen.

Vstopnice okrog 2,5 evra
Na plažah skupine Bernardin je brezplačna le plaža Metropol v Portorožu, na drugih (Salinera, Bernardin, Simonov zaliv) pa je dnevna cena za odrasle 2,5 ali tri evre. Kot pravijo, cen od lani niso dvigovali, vse njihove plaže pa imajo vodno dovoljenje.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.