Slovenija
39 ogledov

Najdražja kar 35 evrov

Za plaže z vstopnino, ki ne spadajo med elitne, mora družina z dvema otrokoma od Žurnal24 main
Plaže. Na večino vstop brezplačen. Na mondenih malo zunanjih gostov.

Najdražja izmed plaž na Obali je Meduza Exclusive, plaža hotelov LifeClass v središču Portoroža, ki jo v Istrabenz Turizmu oglašujejo kot “najekskluzivnejšo plažo na Jadranu”. V paviljonih si lahko gosti privoščijo tudi masažo. Mondena je tudi cena, ki za zunanje goste znaša kar 35 evrov, a teh je, kot priznavajo v družbi, bolj malo. Drago zunanjim gostom zaračunajo tudi za vstop na plažo Grand hotela Bernardin, in sicer 15 evrov.

Obnovljene plaže
Pridobitve. V piranski občini je med pomembnejšimi novostmi obnovljena osrednja portoroška plaža, za katero je, tako kot za ureditev plaže na rtu Seča, poskrbela občina. V Skupini Bernardin so letos obnovili plažo v Simonovem zalivu.

Plačaš za senco in ležalnik
Brezplačna, a po letošnji obnovi prav tako prijetna je centralna portoroška plaža, kjer pa zaračunajo senčnike in ležalnike, in sicer po 4,2 oziroma šest evrov v posebnih separejih. Brezplačne so tudi piranska, koprska, izolska in ankaranska plaža. Brez plačila se lahko kopate v Fiesi, na rtu Seča in na Debelem rtiču. V Žusterni je plačljiv le bazen.

Vstopnice okrog 2,5 evra
Na plažah skupine Bernardin je brezplačna le plaža Metropol v Portorožu, na drugih (Salinera, Bernardin, Simonov zaliv) pa je dnevna cena za odrasle 2,5 ali tri evre. Kot pravijo, cen od lani niso dvigovali, vse njihove plaže pa imajo vodno dovoljenje.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.