Najdražja trikrat cenejša

Foto: Dejan Mijović
Foto: Dejan Mijović
Kostanj. Lokacije za prodajo kostanja za tri mesece od 300 do tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Mestna občina Ljubljana (MOL) je lani za najdražjo lokacijo za prodajo kostanja na Cankarjevem nabrežju zahtevala najmanj tri tisoč evrov, letos “le” tisoč; lani je sicer zanjo iztržila 8.500 evrov, letos pa ponudbe pričakuje do četrtka. Lokacijo na Bregu je lani ponujala za dva tisoč evrov, letos za enega, prav tako kot lokacijo na Prešernovem trgu, ki jo je imel zadnjih pet let v okviru najema gostinskega vrta ob Tromostovju v najemu Seam.

Poleg treh lokacij za tisoč evrov MOL ponuja šest lokacij za 500 in šest za 300 evrov; zadnje so za sto evrov dražje kot lani. Peka in prodaja kostanja na javnih površinah bo možna med 1. oktobrom in 31. januarjem; lani je bila do 15. februarja.

Imeti morajo svoje hiške

MOL bo lokacijo oddala tistemu ponudniku, ki bo zanjo ponudil največ denarja. Če bosta dva ponudila enako, jo bodo oddali tistemu, ki bo v nadaljnjem postopku ponudil več. Poleg tega bodo morali ponudniki na desetih lokacijah, kjer niso predvidene tipske utice MOL, postaviti svojo utico, ki mora biti med drugim velika največ 2 x 2 metra, imeti za kritino črno strešno lepenko ali pločevino na opažu, biti mora lesena in sveže pobarvana s temno zeleno barvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.