Najmanj en mrtev v eksploziji v Belgiji

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V eksploziji v belgijskem Chimayu je umrla ena oseba, pet je ranjenih, dva huje. Po prvih podatkih ni indicev, da bi šlo za terorizem, ampak najverjetneje za nesrečo, morda eksplozijo plina.
Oglej si celoten članek

V eksploziji v športnem centru v belgijskem mestu Chimay v bližini francoske meje je umrla najmanj ena oseba. Še pet jih je ranjenih, med njimi dva huje. Policija je sporočila, da je bila stavba v času eksplozije skoraj prazna, sicer bi bilo lahko mrtvih še več. 

Uslužbenec belgijskega kriznega centra je za AP povedal, da "je po informacijah, ki jih ima on, šlo za nesrečo, verjetno za plin". Dodal je, da ni indicev, ki bi kazali, da bi šlo za terorizem.  

V eksploziji je razneslo okna v dvonadstropni stavbi, en vogal stavbe je močno poškodovan, a stavba se v celoti ni porušila.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.