Najprej poškodoval avtomobil, nato poskušal povoziti lastnika

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
Ko je poskušal parkirati, je trčil v parkirano vozilo. Takrat se je začelo.
Oglej si celoten članek

Nekaj minut pred 20. uro v petek je 52-letni Italijan v Izoli na Bazoviški poskušal parkirati med dve vozili. Ko je zapeljal vzvratno, je trčil v eno parkirano vozilo. Ko je zapeljal naprej, pa je trčil še v spredaj parkirano vozilo. 

Ko je domačin videl, da mu je voznik poškodoval avtomobil, ga je poskusil ustaviti, a ga Italijan ni upošteval. Ko pa je izvlekel telefon in ga želel fotografirati, je Italijan zapeljal proti prijavitelju. Ta je odskočil, Italijan pa je trčil še v tretje parkirano vozilo in odpeljal. 

Po izjavi prijavitelja se je voznik še enkrat vrnil in spet zapeljal proti prijavitelju, ki je spet odskočil. Ko je patrulja prišla na kraj, se je Italijan še enkrat vrnil in zapeljal proti policistom, a se je na ukaz ustavil. 

Zoper Italijana so policisti uporabili prisilna sredstva. Odredili so mu alkotest, ki je pokazal 0,61 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Odrejeno mu je bilo pridržanje, sledi pa obdolžilni predlog in kazenska ovadba. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:00 20. Avgust 2018.

    Moj najboljši bratranec zasluži $ 279 / uro na računalniku. Že štiri mesece ni delovala, toda prejšnji mesec je njegovo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.