Slovenija > Črna kronika
2717 ogledov

Najprej poškodoval avtomobil, nato poskušal povoziti lastnika

Policija Gregor Prebil
Ko je poskušal parkirati, je trčil v parkirano vozilo. Takrat se je začelo.

Nekaj minut pred 20. uro v petek je 52-letni Italijan v Izoli na Bazoviški poskušal parkirati med dve vozili. Ko je zapeljal vzvratno, je trčil v eno parkirano vozilo. Ko je zapeljal naprej, pa je trčil še v spredaj parkirano vozilo. 

Ko je domačin videl, da mu je voznik poškodoval avtomobil, ga je poskusil ustaviti, a ga Italijan ni upošteval. Ko pa je izvlekel telefon in ga želel fotografirati, je Italijan zapeljal proti prijavitelju. Ta je odskočil, Italijan pa je trčil še v tretje parkirano vozilo in odpeljal. 

Po izjavi prijavitelja se je voznik še enkrat vrnil in spet zapeljal proti prijavitelju, ki je spet odskočil. Ko je patrulja prišla na kraj, se je Italijan še enkrat vrnil in zapeljal proti policistom, a se je na ukaz ustavil. 

Zoper Italijana so policisti uporabili prisilna sredstva. Odredili so mu alkotest, ki je pokazal 0,61 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Odrejeno mu je bilo pridržanje, sledi pa obdolžilni predlog in kazenska ovadba. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Stephanie_Morton 15:00 20.avgust 2018.

    Moj najboljši bratranec zasluži $ 279 / uro na računalniku. Že štiri mesece ni delovala, toda prejšnji mesec je njegovo plačilo znašalo 31925 $, ki je samo nekaj ur delalo na prenosnem računalniku. poglejte to spletno mesttoo ... ..... ❥❥❥ ...prikaži več❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥ www.Internet43.Com