Najslabše jo je odnesel motorist

Foto: Žurnal24 (Foto: bralec Žurnala24)
Popoldne so se na slovenskih cestah zgodile tri prometne nesreče. Najslabše jo je odnesel motorist blizu Ilirske Bistrice, ki je trčil v tovorno vozilo.
Oglej si celoten članek

Prva prometna nesreča se je zgodila v Celju, natančneje na celjski obvoznici. Kot je razvidno s fotografije, ki nam jo je poslal bralec Franci, sta v Medlogu trčili dve vozili.

Po besedah tiskovne predstavnice PU Celje Milena Trbulin v nesreči nihče ni bil huje poškodovan, tako da je nastala le gmotna škoda.

Nekaj minut po četrti uri popoldne pa sta na cesti Harije−Zalči v občini Ilirska Bistrica trčila tovorno vozilo in motorist. Slednji je utrpel težje poškodbe, reševalci pa so ga s helikopterjem prepeljali v bolnišnico.

Uro pred tem pa je v Varpolju v občini Rečica ob Savinji na makadamski cesti padla kolesarka. Posredovati so morali reševalci nujne medicinske pomoči Mozirje in poškodovanko na kraju oskrbeli ter odpeljali v celjsko bolnišnico.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.