Slovenija > Črna kronika
10 ogledov

Najslabše jo je odnesel motorist

(Foto: bralec Žurnala24) Žurnal24 main
Popoldne so se na slovenskih cestah zgodile tri prometne nesreče. Najslabše jo je odnesel motorist blizu Ilirske Bistrice, ki je trčil v tovorno vozilo.

Prva prometna nesreča se je zgodila v Celju, natančneje na celjski obvoznici. Kot je razvidno s fotografije, ki nam jo je poslal bralec Franci, sta v Medlogu trčili dve vozili.

Po besedah tiskovne predstavnice PU Celje Milena Trbulin v nesreči nihče ni bil huje poškodovan, tako da je nastala le gmotna škoda.

Nekaj minut po četrti uri popoldne pa sta na cesti Harije−Zalči v občini Ilirska Bistrica trčila tovorno vozilo in motorist. Slednji je utrpel težje poškodbe, reševalci pa so ga s helikopterjem prepeljali v bolnišnico.

Uro pred tem pa je v Varpolju v občini Rečica ob Savinji na makadamski cesti padla kolesarka. Posredovati so morali reševalci nujne medicinske pomoči Mozirje in poškodovanko na kraju oskrbeli ter odpeljali v celjsko bolnišnico.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.