Najsrečnejši dan v letu

Foto: Žurnal24 Užijte današnji dan, saj je najsrečnejši v letu.
Se počutite vesele, polne energije? Nič nenavadnega. Psiholog Cliff Arnall je izračunal, da je danes najsrečnejši dan v letošnjem letu.
Oglej si celoten članek

Znani britanski psiholog Cliff Arnall, ki je znan po svojih izračunih, je tokrat odkril formulo za srečo in izračun pokaže, da je to ravno današnji dan.

Formula je sledeča O + (N x S) + Cpm/T + He. O označuje čas, ki ga preživimo na svežem zraku, N označuje naravo, S družbene stike, Cpm srečne spomine na otroštvo in poletje, T temperaturo in He razburjenje, ker se bliža dopust. In danes je vsega tega v presežkih, trdi Arnall.

Recept za srečo obstaja
Arnall sicer velja za kontroverznega psihologa, ki med drugim vodi tudi kliniko za srečo. In kakšen je njegov recept za srečo? "Odnosi. Najpomembnejša stvar v našem življenju so odnosi," pravi Arnall. "Pogovarjal sem se z nesrečnimi multimilijonarji in z ljudmi, ki nimajo denarja, vendar so srečni, ker imajo neverjetne prijatelje. Vsak psiholog ali strokovnjak za srečo vam bo povedal, da so odnosi tisti, ki nas delajo srečne."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.