Slovenija
12 ogledov

Najsrečnejši dan v letu

Užijte današnji dan, saj je najsrečnejši v letu. Žurnal24 main
Se počutite vesele, polne energije? Nič nenavadnega. Psiholog Cliff Arnall je izračunal, da je danes najsrečnejši dan v letošnjem letu.

Znani britanski psiholog Cliff Arnall, ki je znan po svojih izračunih, je tokrat odkril formulo za srečo in izračun pokaže, da je to ravno današnji dan.

Formula je sledeča O + (N x S) + Cpm/T + He. O označuje čas, ki ga preživimo na svežem zraku, N označuje naravo, S družbene stike, Cpm srečne spomine na otroštvo in poletje, T temperaturo in He razburjenje, ker se bliža dopust. In danes je vsega tega v presežkih, trdi Arnall.

Recept za srečo obstaja
Arnall sicer velja za kontroverznega psihologa, ki med drugim vodi tudi kliniko za srečo. In kakšen je njegov recept za srečo? "Odnosi. Najpomembnejša stvar v našem življenju so odnosi," pravi Arnall. "Pogovarjal sem se z nesrečnimi multimilijonarji in z ljudmi, ki nimajo denarja, vendar so srečni, ker imajo neverjetne prijatelje. Vsak psiholog ali strokovnjak za srečo vam bo povedal, da so odnosi tisti, ki nas delajo srečne."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.