Najstniki brezdomca ubili za 1,5 evra

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Štirje najstniki iz ameriške zvezne države Teksas so v ropu brezdomca ubili za pičla dva dolarja (1,5 evra).
Oglej si celoten članek

"Celotni izkupiček je bil dva dolarja," je v začetku tega tedna povedal tožilec iz Houstona, ko je citiral pričanje 16-letnice, sicer najmlajše napadalke v skupini.

Po podatkih policije je eden izmed najstnikov, 18-letni Carlos Fernandez, priznal uboj. Priznal je še, da je četverica 4. aprila sprva načrtovala rop prostitutk, a so se po tem, ko je mimo prišel 32-letni brezdomec Pedro Miguel Rosales Ramos, premislili.

Fernandez, njegova sovrstnica Marilyn Villarreal in 17-letni Michael Correa so pred sodnika prvič stopili v sredo. Obravnavana je bila tudi 16-letnica, a njenega imena policisti zaradi mladoletnosti ne smejo izdati.

Policija je ob tem poudarila, da četverica prihaja iz urejenih družin, poroča KHOU-TV, še posebej 16-letnica. "Sedela je na veliki zakonski postelji, gledala v 32-inčno plazmo in živela v luksuzu," je dejal detektiv Fil Waters, ko je opisoval življenjsko okolje najstnice v času njene aretacije. Ob tem je dodal, da nihče izmed najstnikov ni pokazal niti kančka obžalovanja.

"Bilo je nekaj solz, ampak ne za Pedra – za njih same," je še povedal detektiv. Dva najstnika sta sicer že stara znanca policije, saj sta odgovorna za rope hiš na območju Houstona, poroča Click2Houston.com.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:25 20. April 2012.

    Ja pa kaj če ste jih dobli???Dobli bojo 2 leti pogojnega. in če bo punca 2 leti pridno brez dodatnih …

  • 05:55 20. April 2012.

    Po imenih sodeč so Hispanoti,podobno kot pri nas "avtohtonci" iz Fudžina!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.